0
No votes yet

Мултифункционален шал

Многофункционален шал от полиестер, който може да се използва и за шапка, маска, лента за глава и др.

Group bottom

Описание

Многофункционален шал от полиестер, който може да се използва и за шапка, маска, лента за глава и др.

Код:
A30-14