0
No votes yet

Комплект за плаж, пикник, планина

Хладилна чанта за 6 бр. кенчета, надуваема топка, надуваема възглавница, фризби и хилки за тенис. Подходящ за забавление в свободното време.

Group bottom

Описание

Хладилна чанта за 6 бр. кенчета, надуваема топка, надуваема възглавница, фризби и хилки за тенис. Подходящ за забавление в свободното време.

Код:
P24-01